Wednesday 18 May 2011

Badea - despre un director FMI si "o duduie camerista"

http://www.youtube.com/watch?v=N85Xg4AP3Ug (din pacate aceasta nu este cea mai recenta interventie a lui Mircea Badea cu privire la acest subiect)

Badea spune: "Strauss-Kahn a fost arestat pentru ca....o dudie, camerista....a spus ca a fost violata"...Da...deci nu individul...cu antecedente si cu o "pasiune pentru cameriste" (OMG) poate fi considerat suspect...ci de fapt femeia - VICTIMA (pana la demonstrarea contrariului), camerista si asta pentru simplul fapt ca e o femeie camerista. Da? Deci spusele lui Strauss-Kahn si integritatea lui nu pot fi puse la indoiala pentru ca e director FMI dar, in schimb, spusele unei "cameriste" clar pot fi considerate suspecte si puse la indoiala pentru ca sunt marturii ale unei "dudui cameriste" (dupa Badea).

"Duduia" camerista, VICTIMA, e descrisa in emisiunea lui Badea drept o "nebuna", o femeie de culoare, din Ghana, de 32 de ani care, datorita condiitiei ei (de camerista) avea un mare interes in a-l da in judecata pe Strauss-Kahn. Si, dupa Badea, un viol nu poate avea loc decat atunci cand are loc o coercitie fizica explicita (folosirea fortei fizice, imobilizare) sau amenintarea cu "arme, cutite" iar dupa cum precizeaza acesta, Dominique Strauss-Kahn e cam in varsta si nu ar fi putut exercita niciun fel de forta fizica asupra femeii care, pe langa faptul ca e tanara, "nu e nici vreo subtirica". Da, trebuie sa marturisesc faptul ca Badea e "foarte documentat pe acest subiect". Dupa acesta violenta simbolica, psihologica, amenintari verbale samd nu exista sau nu au importanta. Si mai mult, Badea considera ca, daca o femeie nu se incadreaza in tiparul "marimii 0", aceasta nu poate fi violata.

In plus, in viziunea acestuia, credibilitatea poate fi oferita doar persoanelor cu un anumit statut social. Nu putem pune un semn de egalitate intre un domn, director FMI si o "duduie camerista".

Cuvantul duduie e repetat de vreo 10 ori pe minut...Vorbim despre domni...si atentie "dudui" si nu doamne...o camerista dupa Badea probabil nu poate fi "doamna" ci doar "duduie; domnii au pasiuni pentru "dudui" , iar "duduile" seduc domnii...si asta e o "facatura" dupa Badea...

3 comments:

  1. Vai ce ma enerveaza barbatii astia care sunt contrariati de faptul ca o "duduie" a zis ca a fost agresata si imediat americanii l-au arestat pe respectabilul director FMI doar pt ca asa a zis "aia". Da, asta inseamna o justitie care functioneaza, da, mi se pare normal sa arestezi preventiv oameni acuzati de viol sau agresiuni sexuale "chiar si" de catre o camerista de culoare. Nu, nu mi se pare normal sa anchetezi intai victima ca sa fii sigur ca nu-l deranjezi aiurea pe domnu` violator de la FMI, asa cum s-ar fi intamplat daca ar fi fost in Europa! Ma bucur ca s-a intamplat in State iar la ce antecedente are ma bucur ca l-au arestat!

    Cat despre Mircea Badea.. mereu a fost adeptul oricarei teorii a conspiratiei, mai trist e ca aberatiile pe care le scoate pe gura pentru ca are impresia ca-l fac sa para mai interesant sunt luate de bune de o mare parte dintre cei care-i urmaresc emisiunea. Trist!

    ReplyDelete
  2. Da, cam asta e problema care ma deranjeaza si pe mine. Din pacate Badea e formator de opinie si multa lume "apreciaza" stilul lui sarcastic si "sinceritatea" lui debordanta...but that doesn't mean that he's right.
    Dupa un scandal atat de mediatizat in care toata lumea pune la indoiala spusele unei "dudui cameriste" ma intreb cate persoane vor mai avea curajul sa intenteze un proces sau sa dea in judecata pe cineva (in special persoane protejate prin statutul lor) pentru hartuire sexuala, viol samd. De acum vor fi protejati, nu? toti cei in mana carora se afla puterea (o anumita putere) doar in baza acestui fapt. Unei persoane cu un statut importnat nu ii poate fi pusa la indoiala credibilatea si marturiile. Ok...hai sa protejam atunci elitele sociale, tocmai pentru ca sunt elite sociale...si sa utilizam restul populatiei, pentru ca si-asa e un rest, iar pozitia acestora in spatiul social e oricum nesemnificativa.
    Mama cat de tare m-a enervat emisiunea lui Badea!

    ReplyDelete
  3. @VICTIMA (pana la demonstrarea contrariului)
    @individul...cu antecedente si cu o "pasiune pentru cameriste" (OMG)


    Da Individul care e : Nevinovat Pina la Demonstrarea Contrariului ! Iti suna cunoscut cumva asta ? Pentru cultura ta juridica de baza in nici o legislatie din lume nu exista victima pina la demonstrarea contrariului ! O atare expresie e o aberatie care incalca in mod fragrant drepturile omului.Exista nevinovat pina la proba contrarie iar cat despre statutul de victima , atit de cautat de anumite femei ? Abia dupa proba veritatii. Ti s-ar parea normal sa fii arestata doar pe baza afirmatiei mele ca mi-ai luat bani din portofel sa zicem? Si eu sa ma constitui in "Victima pina la proba contrarie" cat timp stai tu dupa gratii ca un hot. Ce zici ?

    @cu antecedente si cu o "pasiune pentru cameriste" (OMG) poate fi considerat suspect

    Stii ce inseamna asta? e echivalent cu : ea era o curva de doi bani care a cautat-o !

    ReplyDelete